FACTS

F
(FASHION)
Studio Bas van Wayenburg ontwerpt mode voor zowel mannen als vrouwen en begeleid collecties en de daar bijhorende processen. Daarnaast ontwikkelen we voor elke seizoen trendprognoses.

A
(ADJUSTABLE WEAR)
Voor de hospitality – en gastvrijheidsbranche heeft Studio Bas van Wayenburg een speciale bedrijfskleding lijn opgezet. Deze lijn bestaat in zijn vorm naast de bedrijfskleding die de Studio ontwerpt en ontwikkelt. Het is een bestaande modelijn die op maat gemaakt kan worden voor de desbetreffende organisatie. De organisatie krijgt op deze manier toch een customized uniform met een eigen brand/merk, maar de instap is kostenbesparend.

C
(CORPORATE WEAR)
Studio Bas van Wayenburg heeft veel ervaring opgedaan in de wereld van de bedrijfskleding. De Studio ontwerpt, begeleid en kan adviseren in alle processen die hierbij horen en komen kijken. Functionaliteit combineren met een passende uitstraling is iets waar Studio Bas van Wayenburg goed in is.

T
(TURN CORPORATE WEAR INTO FASHION)
Net als fashion wordt bedrijfskleding tegenwoordig weggegooid of vernietigd.
Geen van beide is maatschappelijk onderlegd of milieu vriendelijk.
Studio Bas van Wayenburg ontwikkelt dit graag door, maatschappelijk ondernemen, vinden wij iets vanzelfsprekends. Alle oude bedrijfskleding kunnen wij samen en in overleg met de gebruiker nieuw leven geven. Graag maken we samen met het bedrijf een nieuw product van alle oude bedrijfskleding. Dit kan wederom kleding zijn maar ook iets totaal anders! We hebben hier genoeg ideeën over!

S
(SPECIALS)
Studio Bas van Wayenburg heeft ook een aantal passies die vorm gegeven worden in verschillende producten. Eén van deze producten zijn bijvoorbeeld onze tafelheren, 7 prachtige jongens die op linnen servetten staan gedrukt.
Maar hierbij is het ook mogelijk om uw eigen familie, logo, beeldmerk of partner te laten drukken. Daarnaast wordt er druk gewerkt aan een jassenlijn en een eigen kledinglijn.


 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen binnen (corporate) fashion en Studio Bas van Wayenburg?
Meld je hier voor onze nieuwsbrief:

Back to Top