Corendon

 

         logo Corendon

CORENDON Hotels & Resorts

Real value feels good

Corendon.com is onderdeel van Corendon BV. De onderneming is gestart in 2000 en is in korte tijd gegroeid tot een van de grootste vlieg touroperators van Nederland en België.
Corendon is al jarenlang een echte Turkije specialist en is op basis van de grote successen in Turkije begonnen met een assortimentsuitbreiding. Daartoe behoort het opzetten van een hotelketen, Corendon Hotels & Resorts is een nieuw bedrijf van de Corendon groep. Studio Bas van Wayenburg ontwikkelde als eerste de nieuwe bedrijfskleding voor het eerste 4-sterren hotel Corendon Vitality Hotel Amsterdam met 263 kamers.

Over onze samenwerking met CORENDON Hotels & Resorts

De studio sterk heeft de inspiratie gekregen van de sfeer en kleuren van de nieuwe inrichting voor het hotel met als uitgangspunt de corendon; een halfedelsteen waar het bedrijf zijn naam ontleend heeft. De uitstraling van de bedrijfskleding moest modern internationaal zijn met een vleugje Turkse invloeden. De mannen kregen een grijsblauw pak met een sluik silhouet. De vrouwen kunnen kiezen uit een rok  Met jasje of een jurk. Voor de hamman en fitnessruimtes van 1000 m2 die in het souterrain van het hotel gevestigd zijn werd een comfortabel werkpak ontworpen dat weer in lijn is met de formele kleding die boven gedragen wordt.


Back to Top