Miss Green

 
 
 logo Miss Green
 

Miss Green

Miss Green is mijn groene alter ego. ‘Mijn geweten, het stemmetje in mijn hoofd dat me oppept en zegt ‘zie je wel, het kan wél!’.

Miss Green staat voor kwaliteit en comfort. Voor items gemaakt van biologische katoen, duurzaam bamboe en non non-mulesing wol. Voor tijdloze jurkjes, hippe broeken en leuke tops. Voor draagcomfort bij iedere gelegenheid. Voor kwaliteit en persoonlijkheid. Voor jaren draagplezier.
 
Website: Miss Green

Over onze samenwerking met Miss Green

Studio Bas van Wayenburg stond wel voor een uitdaging toen Miss Green aanklopte met de vraag om een klein lijntje te ontwerpen. Want wie was de doelgroep nu eigenlijk en hoe bereik je die? Wat was de marktpositie van Miss Green?
Wat is tijdloos en welke kleuren kies je dan?

Dus het ging niet alleen om een paar ontwerpen maar eigenlijk een totaalconcept en daar was Studio Bas van Wayenburg blij mee want daar zijn we goed in.

We hebben gekozen om het aantal items beperkt te houden. Klein maar wel fijn. We zijn trots op de jurken en vesten van 100% non-mulesing merinowol. Dat wil zeggen dat de wol afkomstig is van kleine Australische coöperaties waar veel oog is voor dierenwelzijn.

 


Back to Top