Paagman

 

logo Paagman

Paagman

Een begrip in Den Haag en omstreken

Paagman is zeven dagen per week geopend en biedt een verscheidenheid aan boeken, muziekproducten en kantoorartikelen aan. Men kan hier ontspannen en van een koffie, sapje en eventueel een broodje genieten. Noem een willekeurige nationale of internationale bestseller auteur en hij of zij komt voorlezen, optreden en signeren. Sinds 2007 is Paagman ook bijzonder succesvol online met paagman.nl
Website: Paagman

 

Over onze samenwerking met de Paagman

Studio Bas van Wayenburg was blij verrast met de vraag van Nadine Paagman of wij de nieuwe bedrijfskleding voor de winkel wilden ontwerpen. Dat is net alsof je in een snoepwinkel je gang mag gaan.
Paagman is één van de meest verleidelijke boekwinkels die we kennen in Nederland. Kookboeken? Ernaast staat een display met design keukenspullen. Tuinieren? Ernaast vinden we hip tuingereedschap.
Uitverkocht? Dan kan je online je bestelling plaatsen, super professionele, aardige medewerkers helpen je op weg.Een bijzonder bedrijf vraagt om een bijzondere aanpak. Studio Bas van Wayenburg maakte vijf verschillende moodboards die de stijl, sfeer en kleuren van de winkel reflecteerden en gaf vijf styling richtingen aan.
Samen met een werkgroep bedrijfskleding kwamen we tot een keuze.
Er werd gekozen voor een stijlvolle outfit die paste bij het voorname statenkwartier in Den Haag
waar de winkel gevestigd is.Halverwege het proces nam Paagman echter een andere boekhandel over waardoor het concept niet meer overeenstemden. Daarom besloten we dezelfde outfit in denim te maken gecombineerd met een kek jasje in de kleur van de huisstijl. Het resultaat was verrassend modern en passend bij het nieuwe imago van boekhandel Paagman nieuwe stijl.

 


Back to Top