Staatsbosbeheer

 

logo Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer

Ondernemend: beschermen, beleven en benutten

Staatsbosbeheer is de grootste landschapsbeheerder van Nederland en daarmee dus een autoriteit. Met zo’n 1000 medewerkers beheren zij bossen, landschappen en wateren.
Staatsbosbeheer maakt zich onder de noemer ‘beschermen, beleven en benutten’ sterk voor de toekomst waarin ze mensen wil betrekken bij de natuur die hen raakt.

 

Over onze samenwerking met de Staatsbosbeheer

Studio Bas van Wayenburg heeft een speciale band met Staatsbosbeheer. Als natuurliefhebber genoot Bas van het onderzoek dat gedaan werd; dagen rondcrossen in zeer variërende gebieden, veel praten over de specifieke kenmerken ervan en mensen ontmoeten met twee overeenkomstige eigenschappen; een nuchter helikopteroverzicht en tegelijkertijd oog voor detail. Dat is wat beide partijen verbond.

Daarnaast is Studio Bas van Wayenburg erg trots op de Corporate Fashion Award die zij met deze lijn wonnen.
De werkkleding van Staatsbosbeheer is natuurlijk groen maar wordt gekenmerkt door subtiele kleuraccenten die allemaal geïnspireerd zijn op de Nederlandse natuur. De kledinglijn straalt tegelijkertijd autoriteit en benaderbaarheid uit, een van de specialismen van Studio Bas van Wayenburg.

De kleding zelf is zeer sterk, bijzonder waterdicht en ademend, comfortabel, ergonomisch, duurzaam, in lagen te dragen voor temperatuurregulatie en (heel bijzonder) geruisloos!
Deze bedrijfskleding lijn leverde de Corporate Fashion Award op.

 


Back to Top