Transavia

logo Transavia

Transavia

Daar wordt je vrolijk van

De low cost luchtvaartmaatschappij Transavia verzorgt charters en lijndiensten vanuit Nederland en Frankrijk naar zomer- en winterbestemmingen binnen Europa en landen rond de Middellandse Zee.
Website: Transavia

 

Over onze samenwerking met de Transavia

Studio Bas van Wayenburg mocht een bijzondere rol vervullen bij Transavia, niet als ontwerpstudio maar als fashion consultant. Door middel van co-creatie met de crew werd er een nieuw uniform ontwikkeld.
De crew zond al hun ideeën in en Studio Bas van Wayenburg maakte daar ontwerp- en styling rubrieken van. Via een online platform kon de Nederlandse en Franse crew hieruit keuzes maken. Aan de hand daarvan ging de studio aan de slag met ontwerpen. Deze ontwerpen gingen vervolgens weer online. Zo kwamen we in verschillende rondes tot een uiteindelijke keuze.De uitkomst is een klassiek/moderne outfit bestaande uit meerdere keuzemogelijkheden. De vrouwelijke crew kan kiezen uit een donkerblauw pakje bestaande uit een jasje, gilet, broek of rok met daarbij een blouse of een T-shirt of een jurkje. De mannen dragen een donkerblauw pak met een moderne modieuze snit. Studio Bas van Wayenburg is erg blij met de gekozen jassen! Deze zijn wind- en waterdicht en ook ademend, in alle seizoenen te dragen en zeer elegant. Opvallen zijn de accessoires in de Transavia-groene kleur, die zo kenmerkend is voor het merk.

 


Back to Top