Van Puijenbroek Textiel

 

logo Van Puijenbroek Textiel

Van Puijenbroek Textiel

Dutch Textile Solutions since 1865

Van Puijenbroek Textiel begon in 1865 als familiebedrijf met een opslagplaats van een paar vierkante meter.
Tegenwoordig is Van Puijenbroek Textiel een toonaangevende speler op de internationale markt voor professionele werk- en veiligheidskleding in hoogwaardige textielweefsels.
Hun missie: unieke textieloplossingen leveren in corporate identity- en beschermende kleding.
Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding denken zij mee met hun relaties.
Dit op een vernieuwende wijze en vanuit hun specifieke kennis en ervaring.

Over onze samenwerking met Van Puijenbroek Textiel

Het contact tussen Van Puijenbroek Textiel en Studio Bas van Wayenburg bestaat al sinds de jaren ’90 en de samenwerking is steeds een feestje.
De studio werkten vele concepten en lijnen uit voor het merk Bucofa, voor HaVeP Workwear / Protective wear en HaVeP Casual & Workwear.
Daarnaast leverde de samenwerking werkkleding op voor speciale projecten zoals bouwkleding voor Volker Wessels en de ontwikkeling van volledige collecties zoals de HaVeP® Guard, HaVeP® 4seasons, HaVeP® Arctic Solution, HaVeP® Construction Line, HaVeP® Food en Catering, HaVeP® High Visibility.
De lijn voor Volker Wessels leverde een Corporate Fashion Award op en voor de lijnen HaVeP® Guard en HaVeP® Arctic Solution werden we genomineerd voor de CFA.
Eerlijk is eerlijk, die nauwe samenwerking leverde Studio Bas van Wayenburg veel kennis en kunde op ten aanzien van functionele werkkleding.
Steeds opnieuw werden we uitgedaagd oplossingen te zoeken voor specifieke eisen zoals veiligheid, weersomstandigheden, beweeglijkheid, wasvoorschriften en EN- en ISO normen.

 


Back to Top