Bas van Wayenburg steekt Corendon in nieuw jasje


Corendon crew in nieuwe uniform

Lijnden, 28 april 2015, – Met de komst van het nieuwe Corendon beeldmerk, dat afgelopen december is geïntroduceerd, ondergaat ook de luchtvaartmaatschappij van Corendon een facelift. Het eerste Corendon Dutch Airlines (CND) vliegtuig met het nieuwe beeldmerk arriveerde vandaag op Schiphol vanuit het Engelse Norwich waar het de afgelopen dagen van het nieuwe kleurenschema is voorzien. Vliegtuigen beschilderen is een heel karwei dat meerdere dagen duurt en waarbij in totaal zo’n 400 kilo nieuwe verf wordt aangebracht nadat de oude verf is verwijderd. Naast de vloot is ook de gehele bemanning in een nieuw jasje gestoken door

Hierdoor hebben alle activiteiten die onder Corendon vallen dezelfde uitstraling en identiteit.

De wisseling van het uniform gebeurt op 30 april aanstaande in één keer, maar de groeiende vloot wordt geleidelijk voorzien van het nieuwe beeldmerk. Corendon breidt aankomende maand zowel in Turkije als Nederland de vloot uit met een extra Boeing 737-800, waardoor de teller van de Nederlandse vloot op drie vaste toestellen komt te staan en in Turkije op elf. Voor zomer 2015 heeft Corendon ook twee extra toestellen toegevoegd op basis van wet lease.

Naast het vliegtuig in de nieuwe kleuren en het uniform zullen er nog enkele veranderingen plaatsvinden aan boord van het vliegtuig. Zo zal er nog voor de zomer gebruik gemaakt kunnen worden van een uniek inflight entertainment systeem. Via dit interne WiFi-netwerk is het mogelijk om op de eigen smartphone, tablet en/of laptop in te loggen en gebruik te maken van de gratis content zoals het inflight magazine. Tegen een kleine vergoeding kan men films en series streamen, boeken downloaden of muziek luisteren. Ook de menukaart wordt uitgebreid; naast onder andere het succesvolle broodje kroket is er speciaal voor de zomer de Spaanse snack Churros met suiker en kaneel toegevoegd aan het assortiment. Vanaf de start van het hoogseizoen verkoopt Corendon tijdens de vroege vluchten een ontbijt aan boord.

“Een vliegtuig is zonder twijfel de meest spectaculaire uiting van je bedrijfslogo, dus dit is een prachtige afronding van de facelift van onze merkidentiteit. Maar vliegtuigen moeten vooral vliegen, dus morgenochtend voert het toestel de eerste seizoensvlucht uit naar het Griekse eiland Zakynthos”, aldus Steven van der Heijden, CEO van Corendon.

Geplaatst op 2015-04-28 in Nieuws

Deel dit bericht

Back to Top