Bas van Wayenburg gaat uit logeren


PERSBERICHT Amsterdam, 5 augustus 2014 

Studio Bas van Wayenburg mag voor het splinternieuwe Corendon Vitality Hotel Amsterdam, wat eind 2014 zijn deuren opent, de bedrijfskleding ontwerpen. Studio Bas van Wayenburg ontwikkelt bedrijfskleding binnen een corporate image. Als ontwerp bureau staan wij voor ons vak en voor kwaliteit. Onze ontwerpen sluiten aan bij de tijdsgeest, industriële eisen en natuurlijk de vraag.

Wij ontwikkelen bedrijfskleding op basis van; vakmanschap, veiligheid, kennis van wet- en regelgeving, dit alles in samenspraak met de mensen die het gaan dragen. Draagcomfort is daarbij altijd uitgangspunt. Positieve feedback op onze ontwerpen van opdrachtgevers zoals Staatsbosbeheer, Volker Wessels en Dienst Justitiële Inrichtingen bevestigen datgene dat wij beloven. Voor Corendon Vitality Hotel Amsterdam is Studio Bas van Wayenburg bezig met een lijn wat niet alleen comfortabel in de pasvorm zal aanvoelen maar ook een eigentijdse uitstraling heeft.

Het zijn niet alleen de gastheren en vrouwen die Studio Bas van Wayenburg mag aankleden maar ook de toekomstige medewerkers van een zeer uitgebreide spa. “Dat maakt deze opdracht ook zo bijzonder”, aldus ontwerper tevens eigenaar Bas van Wayenburg. “De toekomstige spa zal een mooie toegevoegde waarde zijn voor het nieuwe hotel. Hier gaan we vooral naar functionaliteit en pasvorm kijken zodat iedereen zijn werkzaamheden met een glimlach kan uitvoeren.” Studio Bas van Wayenburg vindt het vernieuwend dat een hotel bereid is om te kijken naar bedrijfskleding vanuit het perspectief van de toekomstige medewerkers. Gastvrijheid ontstaat tenslotte mede uit het feit dat de medewerkers zich comfortabel en prettig voelen in hun bedrijfskleding. Daarmee creëer je vanzelf een ultieme en optimale gastvrijheid beleving.

Over Corendon Hotels & Resorts

Corendon Hotels & Resorts, begin 2014 als jongste dochteronderneming van de Corendon Group gestart, ontwikkelt innovatieve hotels in Europese hoofdsteden en op vakantiebestemmingen. Het gaat om hotels op aantrekkelijke locaties met een ideale prijs-kwaliteitverhouding, waar zowel de vrijetijdsgast als de zakelijke gast zich thuis voelt. Corendon Vitality Hotel Amsterdam, het tweede hotel van de nieuwe keten, opent eind 2014 zijn deuren. Corendon Hotels & Resorts is onderdeel van de Corendon Group met bekende zusterbedrijven als de toonaangevende touroperator Corendon Vliegvakanties, Corendon Airlines en Corendon Dutch Airlines.

Voor meer informatie over Studio Bas van Wayenburg:

naomi@basvanwayenburg.nl of 020 419 51 74

CONTACT FORMULIER

Geplaatst op 2014-09-03 in Overig

Deel dit bericht

Back to Top