Wat doet Bas van Wayenburg?

Slide Bas van Wayenburg Dimaggio 2 Bas van Wayenburg Dimaggio 1 Bas van Wayenburg Dimaggio 3 Slide Bas van Wayenburg - Stylingcard 1 Bas van Wayenburg - Stylingcard 2 Bas van Wayenburg - Stylingcard 3 Bas van Wayenburg - Stylingcard 4

Hedendaags vakmanschap

Studio Bas van Wayenburg ontwikkelt bedrijfskleding binnen een corporate image. Als ontwerpbureau staan wij voor ons vak en voor kwaliteit. Onze ontwerpen sluiten aan bij de tijdsgeest, industriële eisen en natuurlijk uw vraag. Wij ontwikkelen bedrijfskleding op basis van; vakmanschap, veiligheid, kennis van wet- en regelgeving, dit alles in samenspraak met de mensen die het gaan dragen. Draagcomfort is daarbij altijd uitgangspunt. Positieve feedback op onze ontwerpen van opdrachtgevers zoals Staatsbosbeheer, Volker Wessels en Dienst Justitiële Inrichtingen bevestigen datgene dat wij beloven.We werken nauw samen met mensen die onze visie delen. De studio beschikt over een groot netwerk van talentvolle freelancers, producenten, leveranciers. “We doen waar we goed in zijn en wat we doen is goed”.Ons ontwerpproces bestaat uit vier fases: onderzoek, concept, toepassing en realisatie. Regelmatig overleg en duidelijke toets momenten garanderen helderheid en een goed resultaat. Bij ons weet je als klant precies wat en wanneer iets gebeurt. Heldere communicatie door goed te luisteren en dit te vertalen in een overzichtelijk stappenplan. Vakmanschap, dialoog en slim ontwerpen kenmerken onze studio. Onze ontwerpen versterken uw bedrijfsimago en geven onderscheid, herkenning en bescherming.

Ontmoeten:

In een eerste persoonlijke ontmoeting horen wij graag het verhaal van je bedrijf. Geef ons de doelstellingen en wij geven je de mogelijkheden. Dit gesprek vatten wij samen in een conceptplan en een offerte. In de eerste fase definiëren we je bedrijfsidentiteit; de marktpositie van uw merk en de langetermijnvisie.

 


MVO is de kans om je marktpositie te versterken

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat bij ons hoog in het vaandel. Het versterkt de marktpositie van je bedrijf en het draagt bij aan een gezonde economie en samenleving. Door maatschappelijk verantwoordt te ondernemen vertalen bedrijven grote maatschappelijke vraagstukken (People en Planet) in oplossingen en producten waar zij geld mee kunnen verdienen (Profit) MVO is een kans!

 


Plan van aanpak, het concept

Bij een volgende afspraak bespreken we onze samenwerking, het concept en het plan van aanpak. Planning, verantwoordelijkheden, rollen en interactie worden gedetailleerd besproken zodat helder is wat we van elkaar kunnen verwachten. Wij geloven in een dialoog en rekenen op een nauwe samenwerking.

Ontwikkelen

Wij houden nauw contact in alle fases van het ontwerpproces zo kunnen we, indien gewenst, ontwikkelingen in het ontwerpproces bijsturen.

Napraten

Na de oplevering horen wij graag hoe de klant terugkijkt op het traject. Voor ons houdt de opdracht niet op na deze evaluatie. Wij houden contact en blijven betrokken. Wie weet kunnen we nog meer voor u betekenen, met sommige klanten onderhoudt de studio al meer dan vijftien jaar contact…..In Studio Bas van Wayenburg vind je een professionele partner.

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen binnen (corporate) fashion en Studio Bas van Wayenburg?
Meld je hier voor onze nieuwsbrief:

Back to Top