Over

Als ontwerper van bedrijfskleding overbrug ik de kloof tussen vorm en functie.

Wij geloven in conceptdesign, kwaliteit en schoonheid. Om jouw bedrijf de aandacht te geven die het verdient.

Bas van Wayenburg is toegepast ontwerper, gepassioneerd over duurzaamheid en innovatie, designliefhebber, teamplayer, perfectionist, maar ook doelgericht, praktisch, oplossingsgericht en heeft een ongekende ervaring op het gebied van bedrijfskleding.

Van concept tot kleding waar de dragers zich prettig in voelen. Waarbij hij de identiteit van de organisatie niet uit het oog verliest. Hij begeleidt het hele ontwikkelingsproces. Maatwerk voor de industrie noemt hij dat.

Wat

Het scala is breed en dat maakt het zo interessant.

De bouw, een luchtvaartmaatschappij, de medische sector, retail, hotels, resorts, promotionele kleding, overheid, pretparken, supermarkten, beurzen, vervoersmaatschappij, een werkkledingmerk… wij helpen je.

Ons uiteindelijke doel is de dragers helemaal blij te maken en identiteit van onze opdrachtgever in het oog te laten springen.

Aanbestedingen
Aanbestedingen, we zijn er niet dol op (wie wel?) Gelukkig hebben we veel ervaring met internationale aanbestedingen. Niet de juridische kant maar wel met het praktische- en uitvoerende verhaal.

Wij hebben een duidelijk systeem ontwikkeld dat helder werkt en weinig te raden overlaat.

Wij zijn bijzonder trots op ons portfolio, kom je erbij?
Schiphol, Privium Clublounge, Volker Wessels, Havep, Transavia, Corendon Air, Alba Specials, Kopgroep Bibliotheken, Dienst Justiële Inrichtingen, ANWB Wegenwacht, Suit-Up, Roompot vakantieparken, DeNieuweBibliotheek, Staatsbosbeheer, DAF Trucks, Corendon Hotels & Resorts

Klanten vinden het prettig om met Bas samen te werken...
“Bas is oplossingsgericht zonder het algemeen belang en het einddoel uit het vizier te verliezen. Hij heeft oog voor de bedrijfscultuur en wet- en regelgeving. Hij is in staat praktische kleding met een eigentijdse uitstraling te ontwerpen. Bas kan ingewikkelde creatieve processen in goede banen leiden.” Waarvan acte.

Hoe

Het klikt als inhoud, inzicht en visie elkaar ontmoeten

Wij helpen je met creatieve en praktische ondersteuning bij de ontwikkeling van jouw bedrijfskleding. Op een doelmatige en praktische manier adviseren wij in het maken van de vertaalslag naar een slimme en duurzame uitvoering van jouw plannen.

Het klikt als inhoud, inzicht en visie elkaar ontmoeten. We gaan dan ook intensief samenwerken. Op basis van goed begrip van je bedrijf en werkzaamheden helpen wij om een vertaling te maken naar passende werkkleding.

Dank

Aan Fabian Hahne voor het ontwerpen van deze site en zijn professionaliteit,  Irene Schoone voor het redigeren van de teksten, de mensen van Burg, Burg voor het bouwen van deze site, Peter van Geest voor de foto’s, Jolanda van Eijk, voor het lenen van de schoenen, de leuke lunchers voor hun inspirerende gesprekken, de bruisende borrelaars voor hun slap geouwehoer, al onze freelancers die onvermoeibaar hielpen deadlines te halen, alle stoffenleveranciers die ons trouw bezoeken met de laatste ontwikkelingen, alle producenten die met vakkundig inzicht al onze ontwerpen uitvoeren, alle kledingleveranciers die onze ontwerpen zo zien zitten dat ze die verkopen, iedereen die beeldmateriaal geleverd heeft, iedereen die z’n steentje loyaal heeft bijgedragen én vooral aan al onze klanten die het vertrouwen hadden met ons samen te werken!

En nu jij...
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.