Studio Bas van Wayenburg

Over

Als ontwerper van bedrijfskleding overbrug ik de kloof tussen vorm en functie.

Wij geloven in conceptdesign, kwaliteit en schoonheid. Om jouw bedrijf de aandacht te geven die het verdient.

Bas van Wayenburg is toegepast ontwerper, gepassioneerd over duurzaamheid en innovatie, designliefhebber, teamplayer, perfectionist, maar ook doelgericht, praktisch, oplossingsgericht en heeft een ongekende ervaring op het gebied van bedrijfskleding.

Van concept tot kleding waar de dragers zich prettig in voelen. Waarbij hij de identiteit van de organisatie niet uit het oog verliest. Hij begeleidt het hele ontwikkelingsproces. Maatwerk voor de industrie noemt hij dat.

Wat

Het klikt als inhoud, inzicht en visie elkaar ontmoeten

De bouw, een luchtvaartmaatschappij, de medische sector, retail, hotels, resorts, promotionele kleding, overheid, pretparken, supermarkten, beurzen, vervoersmaatschappij, een werkkledingmerk… wij helpen je.

Ons uiteindelijke doel is de dragers helemaal blij te maken en identiteit van onze opdrachtgever in het oog te laten springen.

Aanbestedingen
Aanbestedingen, we zijn er niet dol op (wie wel?) Gelukkig hebben we veel ervaring met internationale aanbestedingen. Niet de juridische kant maar wel met het praktische- en uitvoerende verhaal.

Wij hebben een duidelijk systeem ontwikkeld dat helder werkt en weinig te raden overlaat.

Wij zijn bijzonder trots op ons portfolio, kom je erbij?
Schiphol, Privium Clublounge, Volker Wessels, Havep, Transavia, Corendon Air, Alba Specials, Kopgroep Bibliotheken, Dienst Justiële Inrichtingen, ANWB Wegenwacht, Suit-Up, Roompot vakantieparken, DeNieuweBibliotheek, Staatsbosbeheer, DAF Trucks, Corendon Hotels & Resorts

Klanten vinden het prettig om met Bas samen te werken...
“Bas is oplossingsgericht zonder het algemeen belang en het einddoel uit het vizier te verliezen. Hij heeft oog voor de bedrijfscultuur en wet- en regelgeving. Hij is in staat praktische kleding met een eigentijdse uitstraling te ontwerpen. Bas kan ingewikkelde creatieve processen in goede banen leiden.” Waarvan acte.

Hoe

Het klikt als inhoud, inzicht en visie elkaar ontmoeten

Wij helpen je met creatieve en praktische ondersteuning bij de ontwikkeling van jouw bedrijfskleding. Op een doelmatige en praktische manier adviseren wij in het maken van de vertaalslag naar een slimme en duurzame uitvoering van jouw plannen.

Het klikt als inhoud, inzicht en visie elkaar ontmoeten. We gaan dan ook intensief samenwerken. Op basis van goed begrip van je bedrijf en werkzaamheden helpen wij om een vertaling te maken naar passende werkkleding.

Thnx

Bedankt aan iedereen die heeft meegewerkt aan deze site. Bedankt aan iedereen die heeft meegewerkt aan deze site. Bedankt aan iedereen die heeft meegewerkt aan deze site.

Stage

Op zoek naar een stageplek?

En nu jij...
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.